Maxi cosi hoes zonnekap autostoelhoes voetenzak gordelbeschermer buggy kussen van stoelsprookjes

De mooiste maxi cosi hoezen in trendy designs vind je bij stoelsprookjes. Alles voor je baby staat in onze online winkel. Zo hebben wij babyboxen om als cadeau op een babyshower te geven. In de babybox kun je voor jongens en meisjes een leuke autostoelhoes, gordelbeschermer, gordelbeschermer, baby dekentje, kruikenwarmer zonnekap, speendoekjes, peuterstoelhoes of little dutch en nijntje vinden. Dat klinkt toch als een prima cadeauset voor de jonge ouders. Ook vind je de meest gekozen kleuren zoals zwart en wit maar natuurlijk ook trendy designs zoals wolken, zonnetjes en andere prints.

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Contact

Contact:


Stoel Sprookjes
Kamille 11
2811 RD Reeuwijk

Bank:NL25 INGB 0007 0045 22
KVK:65566092 / BTW:218511012B01


                                                                         Wij helpen je graag!
Je bericht wordt binnen 24 uur beantwoord op
werkdagen, niet in het weekend. 

Vragen over producten, bestellingen, klachten of ruilen stuur een mail naar info@stoelsprookjes.nl 


De producten van Stoel Sprookjes/Bliss zijn eigen ontwerpen en geregistreerd en beschermd bij het Benelux Bureau voor Intelectueel Eigendom. Namaak is dan ook verboden en wordt streng gecontroleerd. 
Het merk Stoel Sprookjes/Bliss is geregistreerd en beschermd. De afbeeldingen en teksten op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Zij mogen zonder goedkeuring van de directie van Stoel Sprookjes niet worden gebruikt.