Menu
Your Cart

Veel gestelde vragen (FAQ)

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)


1. Maken/ hebben jullie ook verkleiners(hoezen)?
Nee, op dit moment helaas nog niet. Wij zijn er momenteel wel mee bezig om ze in de toekomst te laten maken. Maar de verkleiner past in ieder geval gemakkelijk onder onze hoezen. Door het gewicht van je kindje vormt de hoes zich namelijk naar de vorm van de verkleiner. De verkleiner past ook bovenop de Maxi Cosi hoes.

2. Past de stoelhoes 1+ ook op de Maxi Cosi Tobi, Axiss of Römer King Plus?
Hij past, maar helaas niet volgens onze standaarden. Dat komt door de hoofdsteun bij deze autostoelen. Hierdoor komt het model van de hoes niet helemaal goed uit. We hebben er foto's van als je interesse hebt, mail dan naar info@stoelsprookjes.nl

3. Hoe moet de Maxi Cosi hoes op de autostoel?
De hoes moet óver de originele bekleding heen. Haal deze er niet af!! Zie ook "monteren & gebruiken".

4. Voor welke autostoelen zijn de producten geschikt?
Bekijk de pasvormenlijst. Als je autostoel er niet tussen staat mag je ons ook mailen voor meer informatie: info@stoelsprookjes.nl

5. Hoe snel leveren jullie?
Wij verzenden bestellingen binnen 24 uur, meestal is het mogelijk uw bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Let op: Wij verzenden niet in het weekend en op feestdagen.

6. Kan ik de producten ook komen bekijken?
Nee, wij hebben geen winkel en verkopen onze produceten alleen online. 

7. Maken jullie ook artikelen op maat?
Nee, helaas niet! Wij werken met vaste patronen en rollen stof van tientallen meters, en met een naai atelier in het buitenland. Dat wordt te ingewikkeld en te duur. Onze excuses hiervoor!         

8. Zijn de zonnekapjes UV werend?
Onze kapjes hebben een UV-factor van ongeveer 15. Samen met de kleding van je kindje kom je vervolgens uit op ongeveer UV factor 30.

9. Staat uw vraag er niet tussen?
Neem dan contact op: info@stoelsprookjes.nl

Notification...