Menu
Your Cart

VanMeli

Het Zweedse bedrijf VaniMeli wil racisme de wereld uit helpen. Hierbij roepen ze de hulp in van 2 vriendjes gemaakt van natuurlijk rubber: het hertje stelt een Zweedse jongen voor en de zebra een meisje van een ander land. Hun verschillen, vormen de basis voor een onvoorwaardelijke vriendschap. Door samen te spelen leren ze elke dag iets nieuw! Rubberen speelgoed is bovendien een ecologisch product...
VanMeli Boek VanMeli Boek
Nieuw
Brand: VanMeli Model: Boek
Is jouw kindje gek op de 100 % natuurlijk rubberen diertjes van VaniMeli? Breng ze al lezend tot leven: in dit mooie boekje spelen ze de hoofdrol. Hier kan je lezen hoe het hertje VaniMeli en het Afrikaanse zebrameisje AstoLuina elkaar leerden kennen. Ze zijn heel verschillend, maar dàt is net de ba..
€14,95 Excl. BTW:€12,36
VanMeli Doll Hert VanMeli Doll Hert
Nieuw
Brand: VanMeli Model: Hert
Maak kennis met dit schattige hertje gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het ziet er niet alleen super schattig uit, maar is ook helemaal veilig voor je kleintje. Je kindje zal er dol op zijn!Gemaakt van natuurlijk rubber, zonder PVC, BPA, ftalaten of nitrosaminen. Je hoeft je dus geen zorgen te mak..
€24,95 Excl. BTW:€20,62
VanMeli Doll Zebra VanMeli Doll Zebra
Nieuw
Brand: VanMeli Model: Zebra
Maak kennis met deze schattige zebra gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het ziet er niet alleen super schattig uit, maar is ook helemaal veilig voor je kleintje. Je kindje zal er dol op zijn!Gemaakt van natuurlijk rubber, zonder PVC, BPA, ftalaten of nitrosaminen. Je hoeft je dus geen zorgen te mak..
€24,95 Excl. BTW:€20,62
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Notification...