Menu
Your Cart

Personaliseren

Brand: Bliss Model: zonnekap
Op zoek naar een unieke zonnekap voor jouw Maxi Cosi?Laat jouw kap bedrukken met de naam van je kindje erop! Keuze uit de naam in een stoere ster of lief hart! Voor maar €4,00 euro extra heb jij een unieke trendy zonnekap die niemand anders heeft en speciaal gemaakt voor jouw zoon of ..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Brand: Bliss Model: Maxi Cosi
Hoe bijzonder en leuk is het als je de voetenzak van jouw kleintje laat personaliserenDit kan door zijn of haar naam erop in het lieve zinnetje: sssst..... hier slaapt (naam van jouw kindje) Alleen de naam bedrukken of een andere zin is uiteraard ook mogelijk.  Het personaliseren kost..
€59,95 Excl. BTW:€49,55
Speendoekje met naam Speendoekje met naam
Op voorraad
Brand: Bliss Model: speendoekje
Voor jouw kleintje een gepersonaliseerd speendoekje met zijn of haar naam erop?!Een lief klein cadeautje om te geven of natuurlijk voor je eigen kindje. Een zacht knuffeldoekje met naam hoe leuk en uniek is dat!! Voor maar €3,00 extra heb je al een gepersonaliseerd speendoekje voor jo..
€13,95 Excl. BTW:€11,53
Brand: Bliss Model: peuterstoel / buggy
Speciale, unieke gordelhoezen voor jouw peuterWil jij iets unieks voor jouw kindje? Hoe leuk en leerzaam is het als je kind tijdens de saaie autorit kan leren tellen en de cijfers stuk voor stuk leert aanwijzen die op zijn/haar gordelhoezen staan. Wil je liever je gordelhoes laten personaliseren met..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Brand: Bliss Model: groep 1+
 Wil jou peuter ook zijn eigen unieke stoel in de auto?Personaliseer nu de stoelhoes van jou kindje!! Een vrolijke print met eigen naam hoe leuk en bijzonder is dat! Jouw peuter in zijn 'eigen' stoel voor maar €4,00 euro extra.Via deze link kun je jouw kleur en print autostoelhoes uitkieze..
€41,95 Excl. BTW:€34,67
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Notification...